Kosovar't e ri – marketingu i vjeter

…edhe i shtrejte.

Kosova sui generis, Kosovo the Young Europeans, e megjithate, marketingu shume i vjeter.

Kampanje shume e kushtueshme ne mediat tradicionale, e nje ueb faqe mjaft e varfer. Kush e ka vizitu?

Nuk ka kontinuitet te kallzimit per Kosoven.

Pse duhet Kosova me konkuru me Maqedonine, Malin e Zi, Kroacine, Malejzine, Azerbaijxhanin, Dubain? A keni pa ndonjehere reklame Visit Israel apo Invest in Israel?

Kosova i ka njerzit e duhun per nje kampanje moderne ne internet per nje fraksion te qmimit te tanishem. Ka njerez te marketingut qe ju rrine karshi atyne ne Londer e Nju Jork e ka ueb dizajnera me e ba Obamen xheloz.

Ne Facebook une mundem me identifiku dhe shenju me nje kampanje te posaqme saktesishte njerzit qe kane studju marredhania nderkombetare, punojne ne nje institucion shteteror, banojne ne Gjirit persik dhe kane moshe 25-65 vjecare.

Duhet me e kriju nje qender shtypi per publikun e huaj ku mbledhen lajmet prej te gjitha skutave te qeverise e plasohen ne internet ne gjuhet Angleze, Frenge, Arabe dhe Spanjolle.

Duhet me perkrahe ueb sajtet si newkosovareport.com, kosovotimes.net, kosovoguide.com. Eciks.org edhe investinkosovo.org jane mjaft te mira.

Lej te tjeret ta bejne reklamimin per ty: paguaj gazetaret ta vizitojne Kosoven, perkrah konferenca nderkombetare qe sjellin vizitore.

Ja vlene!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.