Bursa për shkollë të mesme në Arizona

Lajm i mirë prej Amerikës. Drejtori nga shkolla ime e mesme në Arizonë më shkruan me lajmin se fal një donacioni do t’mund të ofrojnë një apo dy bursa për nxënës nga Kosova. Bursa ka vlerë mbi 30,000 $ për nxënës në vit.

Kushtet:

  • Në shtator duhet të filloni klasën e 11-të apo 12-të.
  • Mosmundësi tjera për të bërë diçka të ngjashme. Dmth: nëse veç keni mundësi për të paguar për student exchange, ju lutem mos ja merrni këtë mundësi dikuj që nuk ka. Nëse e shihni këtë si mundësi për të shetitur Ameriken, kërkim të azilit apo diçka të ngjashme, mos aplikoni.
  • Anglishte të mirë akademike. Do të testoheni!
  • Nota të mira.
  • Aktivitete jashtëshkollore.

Shkolla ofron konviktin, ushqimin dhe studimet në një kanjon shumë atraktivë në Arizona. Ambijenti është ndërkombëtarë me nxënës nga Amerika Latine, Azia, dhe Amerika. Ju do ta paguani biletën rreth 1,000 EUR dhe rreth 2,000 EUR xheparac për udhëtimet shkollore dhe nevojat personale.

Nëse i plotësoni këto kushte, ma dërgoni një email me një ese në anglisht të shkruar nga ju vetë me jo më shumë se 500 fjalë ku e përshkruani çka pritni nga kjo përvojë dhe çfarë kualitete ofroni. Viti shkollor fillon me 15 shtator.

7 thoughts on “Bursa për shkollë të mesme në Arizona

  1. Aferdita Bokshi says:

    Më duket shum e mir kjo gjë që po bëni,sepse nga kjo gjë mund të pëerfitojnë nxënsit që e meritojin. Sikur të më realizohej mua një gjë e ngjajshme si kjo do isha me e lumtura në botë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.